Organisatie

Leden en vrijwilligers

Zoals iedere vereniging zal beamen valt of staat een vereniging met de inzet van haar vrijwilligers. Dankzij de vele gemotiveerde leden van rijvereniging Overloon, die allen hun steentje bijdragen als vrijwilliger, kan onze vereniging volledig draaien op de kracht van deze vrijwilligers. 

Hier zijn wij als vereniging uiteraard erg trots op. Wij danken onze leden hier dan ook hartelijk voor!

Bestuur

Het bestuur van de rijvereniging is verantwoordelijk voor het zo goed mogelijk laten functioneren van de vereniging, zoals beschreven is in de statuten van de vereniging. Rijvereniging Overloon heeft een dagelijks bestuur dat uit 8 personen bestaat. Hiernaast heeft de rijvereniging ook een penning meester. .

De samenstelling van het bestuur is als volgt:

  • Joëlle Heijnert (voorzitter)
  • Lonneke de Bruijn (secretariaat)
  • Angela de Groot
  • Anne de Hoog
  • Friso Pingen
  • Marieke Hendriks
  • Wilco Durand

Penning meester: Susan Noordman

Commissies

Het bestuur wordt bijgestaan door een aantal commissies. Dit zijn zelfstandige werkgroepen bestaande uit bestuursleden en/of leden van de rijvereniging die zorg dragen voor bepaalde taken binnen de vereniging. De vereniging kent de volgende werkgroepen:

De PR commissie is verantwoordelijk voor het presenteren van de rijvereniging naar leden en de buitenwereld toe. Zo houdt de PR commissie onder andere de sociale media kanalen van de rijvereniging actief en up-to-date en zorgt voor de bekendmaking van georganiseerde activiteiten vanuit de rijvereniging. 

Je kunt deze commissie bereiken door een mail te sturen naar PR@rijverenigingoverloon.nl .

De sponsor commissie gaat contacten aan met (potentiële) sponsoren en onderhoud deze contacten. 

Je kunt de sponsorcommissie contacteren via sponsor@rijverenigingoverloon.nl .

De onderhoud commissie zorgt er voor het (preventief) onderhoud van het clubterrein en clubgebouw. Dankzij deze commissie ligt het terrein van de rijvereniging er altijd netjes bij.

De activiteiten commissie organiseert diverse activiteiten voor leden van jong en oud binnen de rijvereniging.

Bekijk hier welke activiteiten er op de planning staan. 

Opgeven voor activiteiten of vragen stellen over activiteiten kan via activiteiten@rijverenigingoverloon.nl .

De spellen commissie is een aftakking van de activiteiten commissie. De spellen commissie focust zich voornamelijk op activiteiten voor de jeugdleden van de vereniging. Zo wordt er minimaal 2 keer per jaar een leuke activiteit voor deze groep georganiseerd vanuit deze commissie. 

Opgeven voor dit soort activiteiten of vragen stellen over een activiteit kan via spellencommissie@rijverenigingoverloon.nl .

Vanuit de kamp commissie wordt het jaarlijkse “ponykamp” georganiseerd. Dit kamp verloopt zonder pony’s en staat in teken van een weekend lang leuke activiteiten, clubverband en gezelligheid onder de jeugdleden van de rijvereniging. 

Opgeven voor het kamp of vragen stellen over het kamp kan via kamp@rijverenigingoverloon.nl .

De wedstrijd commissie is verantwoordelijk voor de organisatie en het goed verlopen van de jaarlijkse wedstrijden die plaatsvinden bij rijvereniging Overloon. Naast dat de KNHS-wedstrijden onder de organisatie van deze commissie vallen, wordt er ook jaarlijks een clubkampioenschap georganiseerd. 

Opgeven voor wedstrijden of vragen stellen over wedstrijden kan via wedstrijd@rijverenigingoverloon.nl .

De kantine commissie houdt zich bezig met het beheer van de kantine en de voorraden. Tijdens wedstrijden of andere activiteiten zorgt de kantine commissie voor voldoende lekkere hapjes en drankjes op voorraad. 

Wil jij graag aansluiten bij een van de bovenstaande commissies?

Dat kan! We zijn altijd opzoek naar enthousiaste leden die mee willen denken of werken binnen een commissie. Stuur hiervoor een mail naar de betreffende commissie, of door op de onderstaande knop te klikken.

Onze sponsoren

© 2024 Rijvereniging Overloon